Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps3 - Kilka pytan dotyczące przerobienia

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam pytanie. Jeżeli przerobie ps3 i sciągne sobie jakąś gierke to będe mógł grać na multi? Czy będe sie mogł spotkać w grze z kimś kto ma orginał a ja pirata?

Opublikowano

Nie.

bedzie mogl. Mam z 5 gier tak pobranych i normalnie gram online. Wszystko zalezy od kopii bo jesli zle zrobiona to gra sie nie uruchomi lecz dobra kopia pozwala na wszystko co plyta moze.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

bedzie mogl. Mam z 5 gier tak pobranych i normalnie gram online. Wszystko zalezy od kopii bo jesli zle zrobiona to gra sie nie uruchomi lecz dobra kopia pozwala na wszystko co plyta moze.

a grając na kopii online można dostać bana?

Gość kamil40013
Opublikowano

Dlaczego zadajecie ciągle te same pytania ?

Mało już było takich pytań ?

Google się zepsuło ?

@topic

Zależy od gry, o kopii którą posiadasz. Jedni mogą mieć szczęście, a jedni nie.

Opublikowano

przerobienie konsoli to zawsze jakieś ryzyko wyłapania bana....

a policja czasem nie zqwita? Kumpel.miał już tak z xem... 1 na neta wszedł ostrzeżenie a za 2 raxam policja na 2 dzień była. I czy po przeróbce pleja mogę korzystać z neta?

bb68.png

Opublikowano

a policja czasem nie zqwita? Kumpel.miał już tak z xem... 1 na neta wszedł ostrzeżenie a za 2 raxam policja na 2 dzień była. I czy po przeróbce pleja mogę korzystać z neta?

Pierwsze słyszę, że policja przychodzi do domu bo masz przerobioną konsolę, Twój znajomy fajne bajki Ci opowiada...

Wszystko zależy do przeróbki jaką wybierzesz, przy najnowszych czyli jakiś ODE można póki co na spokojnie korzystać z neta.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Pierwsze słyszę, że policja przychodzi do domu bo masz przerobioną konsolę, Twój znajomy fajne bajki Ci opowiada...

Wszystko zależy do przeróbki jaką wybierzesz, przy najnowszych czyli jakiś ODE można póki co na spokojnie korzystać z neta.

tylko ze byłem u niego i była policja... Przerobiony x i wszedł na neta...

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...